O Nas

Poslanstvo

Naše osnovno poslanstvo je ponuditi na trgu celovite rešitve in storitve, ki temeljijo na najnovejših tehnologijah ter našim partnerjem pripomoči k celovitem obvladovanju njihovih ključnih poslovnih procesov.

Ukvarjamo se s svetovanjem, načrtovanjem, postavitvijo in vzdrževanjem celovitih rešitev.

Nudimo celostne rešitve, ki v celoti odgovarjajo zahtevam poslovnih procesov v podjetih in posameznikom. Paleta rešitev je grajena po načelih modularnosti, obvladljivosti, razširljivosti in povezljivosti.

Dejavnost

Nudimo vam širok spekter rešitev za varno poslovanje. Vaši dejavnosti bodo prinesle pomembne in dejanske koristi in sicer na področjih;

V celoti pokrivamo postavitev in servis teh strojev.

  • servis cnc strojev
  • avtomatizacija in optimizacija delovnih procesov
  • varnosti in zaščite IT infrastrukture
  • omrežnih, sistemskih, in poslovnih rešitev
  • prodaja strojne opreme
  • vzdrževanje informacijskih sistemov
  • svetovanje ter projektiranje projektov

Vizija

Utrjujemo položaj enega vodilnih sistemskih integratorjev v Sloveniji ter z inovativnimi pristopi stopamo na trge EU.

To dosegamo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov, s poznavanjem trendov ter povezovanjem s komplementarnimi podjetji z namenom doseganja večjih sinergij pri ponudbi čim bolj celovitih rešitev in storitev.

Sodelujte z nami

Zaposleni v podjetju Prostik

Zaposleni v podjetju Prostik smo manjša ekipa, ki vsakodnevno usmerja in vodi svoje delo vestno in dosledno kot dober gospodar.

Ker je ekipa mlada, dinamična, prilagodljiva, izobražena in usmerjena v prihodnost venomer strmi k boljši kvaliteti storitev in izdelkov. Rezultat dobrega dela pa se vidi na stalnem povečanju dela, s katerim sorazmerno raste tudi podjetje Prostik.

Ker se zavedamo, da je znanje naše bogastvo in vir naših tehničnih rešitev, je izobraževanje in spoznavanje novih tehnologij prioriteta v našem podjetju. Tako se naši tehniki redno udeležujejo izobraževanj tako doma kot v tujini.

Storitve želim nuditi v polni meri in tako zadovoljiti naše stranke na tržišču

Simon Šipek